This site works better with javascript enabled.

Het nieuwsarchief van H.K. Electric BV

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten gerelateerd aan onze organisatie welke in een eerder stadium zijn weergegeven op de pagina nieuwsberichten. Dit kan productinformatie zijn maar ook informatie over onze dienstverlening. Middels dit archief kunt u eerder gepubliceerde items nogmaals teruglezen.

Naast deze nieuwspagina's verzorgen wij ook periodieke mailings waarin wij onze relaties op de hoogte houden van noviteiten. Mocht u toegevoegd willen worden in ons mailingbestand dan kunt u zich middels onderstaand veld aanmelden.

Ja, ik wil graag toegevoegd worden aan de H.K. mailing.


 

Nieuwsarchief

10 / 11 / 2015 Introductie Raytech Gel Box Line

Compacte hulpmiddelen om uw lasklemmen/kroonstenen te beschermen tegen vocht en stof.

more info »

12 / 07 / 2015 Schroevendraaier met verwisselbare bits

Met de introductie van de KL180B8 wordt het pakket handgereedschap met een uniek, innovatief product uitgebreid. De KL180B8 is een schroevendraaier met 8 verschillende bits welke verwisselbaar zijn op ieder gewenst moment.

more info »

19 / 03 / 2015 Bundelbanden met rvs lip

Met de komst van bundelbanden met rvs lip heeft HK Electric BV haar assortiment uitgebreid met een hoogwaardige verbreding van het pakket bundelbanden. .

more info »

14 / 11 / 2014 Vernieuwde serie 10kA automaten ETIMAT-P10

Met de komst van de ETIMAT P10 lijn maakt ETI de laatste stap naar een universele uitstraling binnen haar assortiment. .

more info »

30 / 05 / 2014 Introduction Klauke EK50ML

Tijden veranderen en zo ook de eisen van de gebruiker. Klauke introduceert daarom de Klauke Micro (EK50ML), het eerste electrisch mechanische gereedschap met PowerSense technologie.

more info »


© 2021 HK Electric B.V.. All rights reserved.