This site works better with javascript enabled.

Bundelbanden met rvs lip

19 March 2015, 12:00

 

HK Electric BV heeft haar assortiment bundelbanden uitgebreid.

Met de komst van bundelbanden met rvs lip heeft HK Electric BV haar assortiment uitgebreid met een hoogwaardige verbreding van het pakket bundelbanden..

Wat maakt deze uitvoering zo bijzonder?

Met de RVS lip van de bundelbanden kan een optimale bevestiging gecreeerd worden. De stalen lip klemt zich in de bundelband op een krachtige wijze en in elke positie.
Het oppervlakte van de bundelband is glad, dus het is flexibel en bestand tegen lage temperaturen en aanwezigheid van vocht. Door de hardheid van het staal wordt een extreem hoge klemkracht gerealiseerd en wordt corrosie tegengegaan.

Toepassingsgebieden

Bundenlbanden worden in legio situaties gebruikt, zowel voor huis-tuin-keuken gebruik als in professionele toepassingsgebieden. Met de bundelbanden met rvs lip van HK Electric bent u in talrijke situaties voorzien van een hoogwaardige oplossing om uw kabels te bundelen. 
   

Productkenmerken

Deze serie bundenbanden is in diverse breedtes en lengtes te verkrijgen. De range is te verkrijgen van 2,5mm tot 7,5mm breedt en van 100mm tot 360mm lang. Dit alles in een transparante of zwarte uitvoering.


Aanvullende gegevens

Nadere gegevens vindt u in op de productpagina van de HK bundelbanden.


Bundelband met rvs lip
    

  

© 2021 HK Electric B.V.. All rights reserved.