Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Disclaimer

Algemeen

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van H.K. Electric BV en de geleverde diensten van H.K. Electric BV.

H.K. Electric BV behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.
 

Beperking aansprakelijkheid

H.K. Electric BV besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. H.K. Electric BV is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal H.K. Electric BV een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.


Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van H.K. Electric BV. Zonder schriftelijke toestemming van H.K. Electric BV is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

H.K. Electric BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.