Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuwsarchief H.K. Electric BV

Onder aan deze pagina vindt u de door ons geplaatste nieuwsberichten uit het veleden. Tevens vindt u de recente nieuwsberichten onder de noemer pagina nieuws.

Naast deze items verzorgen wij ook periodieke mailings waarin wij onze relaties op de hoogte houden van noviteiten. Mocht u toegevoegd willen worden in ons mailingbestand dan kunt u zich middels onderstaand veld aanmelden.

Ja, ik wil graag toegevoegd worden aan de H.K. mailing.


 

Nieuwsarchief

15 / 02 / 2017 Levensduur gereedschap verlengen

Als vakman streeft u naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van uw installaties. Een essentieel onderdeel hiervoor is deugdelijk en goed werkend gereedschap. In dit artikel leest u hoe u uw Klauke gereedschap op topniveau houdt.

meer info »

16 / 10 / 2015 Verbinden ??

In de huidige tijd gaan de ontwikkelingen razendsnel en dat geldt ook voor de kabelmarkt. Regelmatig komen er nieuwe types en uitvoeringen op de markt waardoor het voor de eindverbruiker resp. installateur een hele uitdaging is om vast te stellen welk type kabelschoen er gebruikt dient te worden.

meer info »

16 / 07 / 2015 Schroevendraaier met verwisselbare bits

Met de introductie van de KL180B8 wordt het pakket handgereedschap met een uniek, innovatief product uitgebreid. De KL180B8 is een schroevendraaier met 8 verschillende bits welke verwisselbaar zijn op ieder gewenst moment.

meer info »

01 / 05 / 2015 Vernieuwde serie Klauke Mini

Complete nieuwe lijn pers- en knipgereedschap van Klauke. De Klauke mini serie is een echt lichtgewicht onder de accu-hydraulische pers- en knipgereedschappen.

meer info »

19 / 03 / 2015 Bundelbanden met rvs lip

Met de komst van bundelbanden met rvs lip heeft HK Electric BV haar assortiment verbreedt met een hoogwaardig pakket bundelbanden.

meer info »


© 2019 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.