Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Klauke handscharen vernieuwd

2 april 2018, 08:00

 

K106/1 en K106/2 sterk verbeterd

Maak kennis met de nieuwe K106/1 en K106/2 handscharen van Klauke.

Klauke handscharen vernieuwd en verbeterd.

De klassieke versies van de Klauke handbediende kabelscharen, de K106/1 en de K106/2, zijn doorontwikkeld en vanaf nu in een vernieuwde en verbeterde uitvoering leverbaar.


Groter toepassingsgebied


Beide kabelscharen hebben een groter toepassingsgebied en bereik maar zijn wel even handzaam gebleven.
De K106/1 kan nu ook worden gebruikt voor het knippen van zowel meerdradige als fijndradige koperen en aluminium kabels tot een maximale diameter van 34 mm (4x35mm² NYY) De K106/2 heeft zelfs een bereik tot een maximale diameter van 62 mm (4x120mm² NYY). In het bijzonder kunnen deze kabelscharen worden gebruikt voor het doorsnijden van een armering en plastic en rubberen kabels. 


Het vernieuwde, kracht besparende 2-staps ratelmechanisme en de nieuwe anti-slip handvaten zorgen ervoor dat er minder kracht nodig is om de kabelschaar te bedienen en vergemakkelijkt het als u er gedurende een langere periode mee moet werken.Door het nieuwe ontgrendelingsmechanisme kunnen de scharen handmatig worden geopend in iedere snijpositie. In de handvaten van beide uitvoeringen is er ruimte om uw naam of bedrijfsnaam te vermelden zodat u uw tang altijd gemakkelijk kunt herkennen.
Aanvullende informatie
U vindt aanvullende informatie op de productpagina van de knipscharen of door contact op te nemen met onze binnendienst. De artikelnummers en de EAN codes blijven ongewijzigd.

 

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.