Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Klauke I-press app

6 november 2018, 08:00

 

Klauke I-press app verbeterd

Maak kennis met de vernieuwde versie van de I-press app.

Vernieuwde Klauke i-press® app

Met de vernieuwde Klauke i-press® app kunt u vanaf nu snel en gemakkelijk via bluetooth belangrijke gegevens van uw Klauke Next Generation persmachine uitlezen.


Alles onder controle
U kunt bijvoorbeeld kijken wanneer de perstang onderhoud nodig heeft, de persdruk tijdens de laatste 5 verpersingen bekijken, de temperatuur van uw machine of het aantal verpersingen dat u nog kunt maken met uw perstang.

Verslaglegging
Maak projecten aan en voeg alle informatie over uw verpersingen hier aan toe. U kunt tevens persoonlijke opmerkingen plaatsen bij ieder project.

Neem op, verifieer en sla op
Zodra het project is afgerond ontvangt u een overzicht met daarop alle informatie en persdruk per verpersing als bijlage. Duidelijk weergegeven en klaar om als PDF op te slaan, te printen of door te sturen.


De i-press® app is vanaf nu kosteloos te downloaden in de App Store (https://itunes.apple.com/de/app/i-press/id1077750719?l=en&mt=8) en de Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textron.klauke.iPress.Droid).

 


Aanvullende informatie
Mocht u verder nog vragen hebben neemt u dan gerust contact op met onze binnendienst op het telefoonnummer 073 - 599 7 599 op per mail via verkoop@hkelectric.nl.

Tevens hierbij in één oogoplsag alle mogelijkheden in een overzichtelijk pdf bestand.

 

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.