Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Klauke Orange Line

1 oktober 2020, 08:00

 

Klauke Orange, Veiligheid is een keuze!

Voor meer veiligheid heeft Klauke 's-werelds eerste serie accu hydraulische knip- en persgereedschap ontwikkeld. Dankzij de Tri-isolatie Barrier technologie wordt de gebruiker beschermd tegen elektrische schokken tot 1000V. Of u als paneelbouwer werkt of in de utiliteit: denk veilig, handel veilig en kies met de Klauke Orange lijn voor optimale bescherming.

Klauke Next Generation, Next Level elektrisch hydraulisch gereedschap.

Werken met voedingskabels zorgt voor een reeks uitdagingen. Afstand tot de potentieel onder spanning staande delen, beperkte ruimte en tijdsdruk. Dit is de reden waarom de veiligheid en het gebruik van de juiste beschermingsmiddelen van essentieel belang zijn in deze situaties. Met Klauke Orange kunt u rekenen op extra bescherming wanneer het niet mogelijk is om de circuits te verbreken of wanneer u zich niet bewust bent dat u werkt op een actief circuit.

Geen enkel paneel is hetzelfde. Er zijn vele verschillende configuraties mogelijk. Hierdoor zijn er vanzelfsprekend ook veel verschillende gereedschappen die kunnen worden gebruikt bij het bouwen van een paneel. Ongeacht hoeveel verschillende gereedschappen er zijn, geïsoleerd handgereedschap is altijd inbegrepen in de gereedschapskist van een elektro monteur. Dit betekend dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij de vakman, zelfs in schijnbaar spanningsvrije omgevingen.

Met Klauke Orange kunt u nu rekenen op nog meer veiligheid en ergonomische gereedschappen. Dit alles om u te helpen om uw klus gemakkelijker en vooral veiliger te klaren.

Er zijn een aantal redenen waarom te kiezen voor Klauke Orange:

U werkt regelmatig in de nabijheid van onder spanning staande delen.
U kunt hierin geen risico nemen.

Indine u vaak in afgesloten ruimtes werkt, schuilt het gevaar van onderdelen die noder spanning staan.
Geisoleerd gereedschap beschermt u hier.

Kabels die u als spanningsloos beschouwt kunnen toch onder spanning blijken te staan.
U wilt te allen tijden beschermt zijn.

Een stroomstoring moet zo snel mogellijk verholpen worden.
U moet hierbij volledig kunnen vertrouwen op uw gereedschap voor de snelste en veiligste afhandeling.

Het knippen van onder spanning staande kabels is één de cruciale veiligheidstaken.
Gebruik van veilig gereedschap zorgt hierbij voor meer bescherming.

Statistieken tonen dat het negeren van veiligheidsregels de belangrijkste oorzaak zijn van ongevallen.
U weet dat het gebruik van veilig gereedschap het verschil kan maken.

Klauke Orange biedt het beste van twee werelden. 1000V veiligheid van de handmatig geisoleerde gereedschappen en de snelheid, ergonomie en efficiency van de Klauke accu hydraulische gereedschappen waarmee u veilig en snel kunt werken.


KIES VOOR VEILIGHEID, KIES VOOR KLAUKE ORANGE

Voor alle ORANGE LINE uitvoeringen zijn nieuwe artikelnummers aangemaakt welke u op onze website kunt terugvinden. Mocht u verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

  

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.