Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Walther Werke NEO CEE materiaal

20 november 2019, 12:00

 

NEO, de nieuwe generatie CEE materialen van Walther Werke

De nieuwe lijn CEE producten van het Duitse bedrijf Walther-Werke maakt direct indruk met zijn verbeterde functionaliteit en veiligheid. Al in een zeer vroeg stadium van het ontwikkelingsproces zijn de suggesties van gebruikers meegenomen. Tal van testen geven ook weer dat er een groot gebruikersvoordeel is te behalen met deze nieuwe lijn. Met name het nieuwe one-touch sluitsysteem is een grote stap voorwaarts.  .

One-Touch sluitsysteem

Dit systeem garandeert een snelle, gemakkelijke en veilige verbinding. Slechts met een kwartslag wordt er een verbinding gemaakt tussen de voor- en achterzijde van het product. Tevens wordt hiermee de interne trekontlasting geactiveerd. Door middel van een akoestisch signaal wordt een correcte aan

sluiting bevestigd van de twee componenten.

Verbeterde aansluittechniek

Ook de wijze van aansluiten van de draden is aanzienlijk verbeterd met vorige CEE producten. Een spanningsveer (cage-clamp© van Wago) biedt een snelle, schroefloze verbinding. 

Optimaal dekselontwerp

Door de vergrote openingshoek van het koppelingsdeksel kunnen de stekker en koppeling eenvoudig worden aangesloten.

 

Informatievoorziening

EAN-codes rechtstreeks op het product maken eenvoudige bediening mogelijk door onderdeelnummers te scannen. Via een QR-code heeft de gebruiker rechtstreeks toegang tot de productwebsite, inclusief bedieningsinstructies en installatie- en productvideo.

Een individuele vorm en kleur completeren het visuele uiterlijk, dat zich duidelijk onderscheidt van de huidige marktstandaard.

NEO heeft zich ook ontwikkeld op het gebied van veiligheid: de standaard beschermingsgraad is uitgebreid van IP 44 tot IP 54 en voldoet daarmee aan strengere eisen, zoals die van de bouwsector. Het materiaal en de geometrie van het apparaat zijn zo gekozen dat Walther-Werke de duurzaamheid van het product garandeert, zelfs in zware omgevingscondities.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. 

.

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.