Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Greenlee LS50FLEX

9 oktober 2017, 08:00

 

Greenlee LS50FLEX

Maak kennis met de nieuwe elektrische ponstang van Greenlee.

Ponsen voor de nieuwe generatie !

De Next Generation serie van Klauke is uitgebreid door de toevoeging van de LS50FLEX elektrisch hydraulische ponstang. Hierdoor heeft de LS50 van heden ook de voordelen van alle "Next Generation" uitvoeringen.

Vrije keuze in accusysteem

 Beslis zelf of u voor een Bosch of Makita uitvoering kiest, wellicht als aanvulling op uw huidige gereedschapsassortiment.

Bluetooth verbinding

 Verbindt uw machine met een mobiel apparaat of een computer om zo alle belangrijke informatie snel en gemakkelijk uit te kunnen lezen middels de gratis I-press applicatie.

LED Display

 Alle informatie over uw machine is duidelijk uit te lezen dankzij het geintegreerde LED display op de nieuwe LS50FLEX. Kijk bijvoorbeeld wanneer de machine onderhoud nodig heeft middels de onderhoudsindicator en kom zo nooit voor onaangename verassingen te staan. Tevens leest u op het display de accustatus zodat u ziet hoe lang u nog kunt doorwerken voordat de accu opgeladen dient te worden. Een ander kenmerk dat de nieuwe LS50FLEX onderscheidt is de geintegreerde druksensor welke ervoor zorgt dat de machine automatisch terugloopt na het voltooien van de pons. Dit voorkomt dat de machine en de matrijs op volle kracht tegen elkaar aankomen na het ponsen en hierdoor ook gelijk de meest voorkomende oorzak van een defecte pons.

De LS50FLEX is geschikt voor posnen van vierkante en rechthoekige gaten tot een maximale maatvoering van 104,8 x 104,8mm en ronde gaten tot een maximale diameter van 144,1mm. De machine wordt als complete set geleverd in een stevige kunststof koffer met o.a. een acculader en twee trekbouten voor het verwerken van Greenlee standaard en Slugbuster ponsen.

Zie hieronder een overzicht van de technische specificaties:

Aanvullende informatie

U vindt aanvullende informatie op de productpagina van de LS50FLEX of door contact op te nemen met onze binnendienst. 

 

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.