Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Introductie Klauke EK50ML

30 mei 2014, 12:00

 

Klauke Micro EK50ML, perstang met PowerSense technologie

Tijden veranderen en zo ook de eisen van de gebruiker. Klauke introduceert daarom de Klauke Micro, het eerste electrisch mechanische gereedschap met PowerSense technologie.

Wat maakt de EK50ML zo bijzonder?

De PowerSense technologie maakt het mogelijk om met de hand de verbinder vast te pakken, maar met de snelheid en precisie van een mechanische perstang. Het verpersen wordt echter volledig automatisch gedaan door middel van de ingebouwde motor. Deze unieke combinatie van twee verschillende technologieën in één enkel gereedschap maakt de Klauke Micro uniek. Deze noviteit is net zo comfortabel en gemakkelijk in gebruik als een mechanische perstang en biedt tevens het gemak van een hydraulisch apparaat.

Toepassingsgebieden

De Klauke Micro kan zeer breed worden ingezet. In situaties waarin zeer veelvuldig verbindingen aan kabels verperst worden zoals in de kasten/panelenbouw en in situaties waar een compact en mobiel apparaat gewenst is. Met een volle accu heeft het apparaat een capaciteit van 300 verpersingen. Dat is in de meeste situaties toereikend.
   
        


   

Productkenmerken

  • PowerSense functie: handmatig voorklemmen, verpersen met motor
  • Grootte en gewicht: < 1kg, net zo handzaam als een mechanische handtang
  • Verpersingstijd: 1,5 sec, sneller dan een accu hydraulisch apparaat
  • Accu: 10,8V, 1,5 Ah Li-Ion
  • Design: robuust en sterk waardoor een lange levensduur gegenereerd wordt, Service bij een interval van 35.000 verpersingen

 

Wat te verpersen?

  • Standaard kabelschoenen: 0,75–10 mm2
  • Adereindhulzen: 0,14–50 mm2
  • Geïsoleerd materiaal (rood-blauw-geel): 0,1–6 mm2

Inzetstukken

In deze perstang dienen de inzetstukken uit de Klauke 50-serie gebruikt te worden.

Aanvullende gegevens

Nadere gegevens vindt u in de productflyer van dit unieke innovatieve product. Ook kunt u direct naar de productpagina van de EK50ML navigeren. Tevens vindt u hieronder een directe link naar een Youtube uitleg van de EK50ML..
  

© 2020 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.