Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Klauke inzetstukken

31 mei 2017, 08:00

 

Hulp bij het kiezen van het juiste inzetstuk

Bij het kiezen van het juiste persgereedschap voor het aanpersen van kabelschoenen op uw kabel is het van belang dat u alle drie de aspecten goed in ogenschouw neemt. Welke kabelschoen dien ik te gebruiken op welke kabel, en met welke gereedschap dient dit verwerkt te worden. Voor het Klauke persgereedschap zijn er diverse inzetstukken voorhanden, hieronder nadere uitleg hieromtrent.

Klauke inzetstukken voor diverse doeleinden.


Binnen het pakket van Klauke zijn er vele gereedschappen voor het aanpersen van kabelschoenen. De keuze is afhankelijk van het project wat u heeft aangenomen. Betreft het vele kleine aansluitingen, of juist enkele met een grote diameter? Is het een project waarbij veel aansluitingen in een kort tijdsbestek gemaakt dienen te worden of wordt het juist verspreid over een langere periode? Allemaal aspecten welke de beslissing voor het juiste gereedschap beinvloeden.

Wanneer de keuze is gevallen voor een specifieke perstang is het belangijk om te weten in welke serie deze valt. De meest gebruikte serie is de 22 uitvoering (zie afbeelding hiernaast). Binnen deze serie zijn er inzetstukken voor diverse doeleinden, te weten:
- standaard kabelschoenen
- Dynamic kabelschoenen
- aluminium kabelschoenen
- adereindhulzen
- geisoleerd materiaal
- etc

Wij adviseren u daarom om u in dit proces van besluitvorming te laten informeren door een van onze mensen. Dit om uiteindelijk de perfecte verbinding tussen kabel en kabelschoen te kunnen maken.

Aanvullende informatie
Middel het volgende bestand ziet u in één oogopslag de diverse mogelijkheden. Daarnaast hierbij de directe link naar de pagina met alle Klauke inzetstukken.
Mochten er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Succes met uw keuze naar de perfecte verbinding.
 

© 2021 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.