Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Toegevoegde waarde KSC

28 februari 2013, 12:00

 

Service Center H.K. Electric BV biedt extra toegevoegde waarde

Tijdsbesparing wordt in de hedendaagse economie gezien als een belangrijk middel om de kosten laag te houden. Goed geschoold personeel en deugdelijk gereedschap zijn belangrijke middelen om tijd te besparen bij het aanleggen van elektrische installaties.Onderhoud aan gereedschap is hierbij essentieel.

Klauke

H.K. Electric BV voorziet met het merk Klauke de elektrotechnische markt van professioneel materiaal. Steeds vaker merken zij dat de installateur onder enorme tijdsdruk wordt gezet door de opdrachtgevers om zodoende een scherpe deadline te kunnen realiseren. Het is hierbij van groot belang dat het gereedschap goed functioneert en volgens de gestelde eisen werkt.

 

Certified Service Center

Om de installateur in deze behoefte te kunnen voorzien heeft H.K. Electric BV sinds 1999 een eigen Service Centre. Het doel van dit Service Centre is het snel en professioneel certificeren en/of repareren van persgereedschap. H.K. Electric BV heeft twee monteurs in dienst zodat het gehele jaar service verleent kan worden aan de gebruikers van persgereedschap. 

         

Certificering en reparatie

Dagelijks worden er vele perstangen voor de electra-, sanitair- of gastoepassingen gecertificeerd en/of gerepareerd. Men moet hierbij denken aan de merken; Klauke, Greenlee, Tempo, Unipipe, Comap, Henco, VSH, Rehau en Wavin.

Conform de Arbo wet dient elk arbeidsmiddel periodiek gekeurd te worden. H.K. Electric BV adviseert daarom om uw persgereedschap eenmaal per jaar te laten keuren. Dit geeft de gebruiker de zekerheid dat hij met gereedschap werkt dat aan de gestelde eisen voldoet. Vanzelfsprekend wordt ieder gekeurd gereedschap voorzien van een service rapport.

Aangezien het Service Centre gevestigd is in Nederland is HK Electric in staat om snel te schakelen. De gemiddelde doorlooptijd van een reparatie/certificering is één week. Bij noodgevallen kan men desnoods wachten op de reparatie. Met deze service onderscheidt H.K. Electric BV zich van concullega’s. 

 

Voor een uitgebreidere uitleg van de mogelijkheden van het Klauke Service Centrum verwijzen wij u naar de landingspagina Service.

   

© 2020 HK Electric. Alle rechten voorbehouden.